General Community > Scripting Help

Køb Nike Air Force 1 High

(1/1)

antrens:
Matthew M Williams har muligvis spredt sig en smule tynd og tog ikke kun føringen af ​​sit eget aftryk, men også Givenchy. Køb Nike Air Force 1 High På trods af dette har designeren med succes opretholdt sit forhold til Nike og tilbudt fodtøjsmærket to nye iterationer af sin Air Force 1 High. Selvom de er minimale ved et overblik, giver begge farver - den ene sorte, den anden hvide - signatur ALYX -motiver.For eksempel fjernes high-topens sædvanlige rem til fordel for etikettens Rollercoaster Buckle, hardware meget inspireret af COBRA quick release, der er patenteret af AustriAlpin. Nike Air Force 1 High Bedste Priser Den ses her i en sølvmetalfinish, fastholdt på plads af en læderstrimmel, hvis skygge matcher den ved Swoosh ved siden af. Og selvom de mangler detaljer i størstedelen af ​​deres konstruktion, slutter begge par med mærket "1017 ALYX 9SM", der ofte findes på Williams 'mainline -samlinger.

Gode Priser på Nike Air Force 1 High Selvom det er blevet en vanskelig opgave at få fingre i et par, har flere modeller som Overbreak SP genskabt Mars Yard -magien ved at vælge lignende farveveje. Nikes kvindelige publikum deltager også i trenden med en kommende Air Force 1 High, der bruger velkendte solbrun og rød. Nylonremmen og hardware er detaljer, der hentyder til en industriel æstetik, hvilket gør AF1 High til en passende model at anvende Mars Yard -farverne på.

Kun colorwayen selv kunne betragtes som åben, da den afspejler holdets egne trøjer. Kongeblå lærredsmærker oven på tåen, øjenstop, Swoosh og rem, mens hvide streger nedenunder i et glattere læder. Nike Air Force 1 High Sko Bagved accenterer hælen yderligere med kalligrafisk tekst, hvis stil ikke er for ulig flagene fra Dodgers selv.

Nike fortsætter med at udvikle Air Force 1 både lateralt og vertikalt, da nye iterationer af den ikoniske basketballsko fra 1982 fortsat vises. High-top-stilen født fra Nike-designeren Ben Kirschners Nike Air Force 1 High Kvinder/Mænd serie introducerede et nyt stilområde, der gik ud over de grundlæggende normer for Air Force 1-styling, så selvom skoen ikke er helt for puristerne, har den masser af appel. Det nye rebtilbehør er noget uden fortilfælde med Air Force 1, men den megahøje lynlås og tillidsfulde AF-1-branding giver nok et statement-også uden den samlede orange farve.

www.bdftwr.com

นำร่อง

[0] ดัชนีข้อความ

ไปที่เวอร์ชันเต็ม