General Community > Scripting Help

]converse classic chucks online

(1/1)

Pepeschell:
Voeg er nog een feet aan de lijst. David Owens heeft net zijn avontuurlijke bewerking van hun Converse Chuck Taylor uitgedeeld, maar hij is 's terug met de sneakergigant voor nog een op maat gemaakte draai aan een klassiek silhouet. Deze keer combineert Rick Owens klassieke basketbalstijl en subversieve ontwerptechnieken met zijn unieke artistieke expressie, en opnieuw geschetst de vorm converse koop online vehicle sneakers, een combinatie vehicle klassieke retro en modieuze schoonheid. Beide kanten kiezen het beste zwarte adivinar om het bovenwerk ght creëren en zetten een TURBODRK Chuck 70 langwerpige tongontwerp voort, dat zeer in het oog springt. Deze keer muteert Owens het Converse-wapen in iets dat, vergeleken met pass away stompe Chuck, relatief benaderbaar is.

In mei vehicle dit jaar kondigde Communicate hun samenwerking met Miley Cyrus aan, die gepaard ging met hun debuutcollectie voor de Converse By Miley Cyrus-reeks. Ter ere van individualiteit en onverschrokkenheid om op te vallen in de massa, heeft het team hun tweede collectie uitgebracht. Met ditgene gedurfde en zelfverzekerde pakket kunnen fans hun unieke stijl combineren met een converse classic chucks aanbieding opvallende product voor het maximale door Miley geïnspireerde impact. De samenwerking had been bedoeld om het gevoel van onafhankelijkheid en zelfredzaamheid te inspireren en aan te moedigen. De decrease van het nieuwste product-range komt voor Mark Ronson's binnenkort te verschijnen solitary, "Nothing Breaks Like A Heart", met Miley.

De langverwachte samenwerking tussen Kim Smith en Converse is nu beschikbaar om te winkelen bij retailers, waaronder HBX, waar ze aankomen within een zwarte en het witte colorway. Bekijk hun schoenen in de galerij hierboven en winkel an dieser stelle. In 2021 werkt Communicate al samen met het aantal gerenommeerde merken, waaronder Carhartt WIP, Off-White™ durante COMME des GARÇONS PERFORM. Nu zal het schoenenlabel in samenwerking met converse classic chucks online sales Betty Jones nog een collaboratieve collectie uitbrengen. “Er had been een esthetiek die me personally echt interesseerde.

Het is actually bijna twee jaar geleden dat we het voor het laatst over Steve Elliott hadden. Na het reeks LeBron Icon-kleurstellingen, maakte de ontwerper een rustig vertrek en werkte hij sindsdien heel weinig samen. Maar dankzij Converse zal het gelijknamige label het veelbewogen terugkeer maken dankzij het Skidgrip-silhouet. Hoewel geworteld in tennis en basketbal, vond de Skidgrip het nieuw leven onder Californische skaters. Het is an dieser stelle waar Elliott voor een eerst kennismaakte met hun schoen, wat deze toekomstige capsule des te persoonlijker maakt. “Ik ontdekte hun converse classic chucks goedkoop kopen Skidgrip zoals elk type in Californië door ght skaten in mijn vroege jeugd.

นำร่อง

[0] ดัชนีข้อความ

ไปที่เวอร์ชันเต็ม