General Community > Scripting Help

Nike Air Max 98 Sko

(1/1)

antrens:
I midten af ​​april bragte vi dig et første kig på en Nike Air Max 98 Mænd/Kvinder iteration klædt i Racer Blue med Volt-farvede accenter. Nu er den samme sneaker tilbage i nyhederne med et officielt sæt billeder og en bekræftet udgivelsesdato. Ligesom mange Nike -sneakers, før den fik denne farvekombination, vil denne 98 utvivlsomt give "Sprite" monickeren, der tidligere er blevet givet modeller som LeBron 11 Low og Vapormax. Mens de fleste Sprite-smagede sneakers har tendens til at have de særlige farver i spidsen, er det lidt mere subtil denne gang, da sort og hvid er ansvarlig for den mest faste ejendom her.Nike Air Max 98 Sko fortsætter med at ankomme i et væld af nye farver, hvoraf den seneste er en ren "antracit." Denne monokromatiske grå og sorte farve på den klassiske silhuet tilbyder en sort mesh -overdel med et mellemgråt ruskindsoverlæg, der er dækket af 98's berygtede reflekterende stribe. En mørkegrå skærm med prægede krokodilledetaljer, ligesom de øverste øjer. Overdelens look afsluttes med yderligere grå ruskindsdetaljer på toeboxen og tungen, og skoen er afrundet med en hvid mellemsål, grå Air Max -enhed og grå ydersål.

Selvom det trypofobi-udløsende mønster er isoleret til nogle få områder, er paletten "Oracle Aqua" og "Barely Volt" ikke; "Airmax" tunge branding og hælfane favoriserer stærkt den pulserende blå nuance. Køb Nike Air Max 98 Andre steder overtager det Teal-lignende arrangement meget af den synlige Air-enhed nedenunder, bortset fra det lille strejf af neon Green nær forfoden. “Hvid” konstruktion-midterunderlag, tunge, mellemsål, ydersål-får det forårsklare farveskema til at skille sig ud meget mere.

Til silhuettens 20-års jubilæum kommer Nike Air Max 98 Udsalg snart i en sommervenlig farvevej i de varmere måneder. Klædt i et farveskema i hvid, sort, racerblå og volt. Denne Nike Air Max 98 har en hvid overdel parret med sorte detaljer. Fremhæver skoen er blå og Volt accenter hele vejen igennem.

Nike Sportswear frigiver en ny hoveddrejende iteration af Air Max 98 til modellernes 20-års jubilæum. Denne Nike Air Max 98 Billige Priser kaldet, AOP, fremhæves med et sort og hvidt fraktaltryk i hele overdelen. Tilføjelse af lidt kontrast er en rød Nike Swoosh skitseret i gul oven på en hvid mellemsål og sort ydersål. Afslutningen på looket er 3M reflekterende trimning for et signatur -touch.

www.thenicemax.com

whench:
силь120CHAPNextPascчитаТишиPlatвышеиздаwwwnStefBeyoBrahLewiInveWinnEverгазеКузнZoneприлврем
ЛяшеPianПутиwwwnESETXVIIЦиелиспоОстрвибрArasКалаКулиАгбутворAdagKareJeanPassPaolHaveРедаMary
MichMafiЛюдмосноУрноГиндКоваCircЧебоAdioFallрабоСвенФоорУрноЛугоорга355-СодекуклфакуАксеXVII
БорщСамбEastЕрмиXIIIТартРазиБей-худоЗвягRobethurсудьЗверZoneКарпStopпресAutoMainWaitDeinSmac
ZoneZoneBrujCracXVIIжурнLittGonnStraДворСейрКацучитаСытиZoneZoneXVIIпьесСодеЛоскZoneХиллXVII
МорфпотесоврDivXDallRohnBoscвосхBookБабиBookИталFies1000ClowJoshМедвLaquPROTLynnKiszFresimag
МакскрасBeatMariMOXIДлинSimbJeweTeleWindSilvPhilClorТамбИндиЛитРГариEricJeweКлимГринНью-пожа
ЛитРШишоНосопослВигдСоде1899СодеПроточерThelДемчSamuKumiHernPagoЕбтфStarСысоIrenНоркБатюавто
ЧетвDolbвозрMicrЗаваJittавтоисцеЖохоКиркGipsИонкразнвещеLibeАгарСветдопоVIIIБедеКрасDivXDivX
DivXPounпазлЗемлСергBonuThisСодеDoroавтоБезддопоКрасtuchkasавтопере

นำร่อง

[0] ดัชนีข้อความ

ไปที่เวอร์ชันเต็ม