General Community > Scripting Help

Adidas Ultra Boost Aanbiedingen

(1/1)

quague:

Beyoncé en adidas gingen een langdurige samenwerking aan in januari 2020, toen de voormalige haar IVY PARK-label opnieuw lanceerde. Adidas Ultra Boost Heren/Dames Sindsdien heeft de samenwerkingsrelatie een gestage stroom van UltraBOOST-aanbiedingen in stand gehouden, waarbij de nieuwste zich overgeeft aan een elektrisch groene colorway. Net als de meeste andere BOOST-gedempte proposities van mevrouw Knowles-Carter, heeft het nieuw opgedoken paar een overwegend tonale make-up over het bovenwerk en de zool.Tussenzolen en Primeknit-bovenwerk zijn tonaal uitgevoerd; die beide worden geleid door een pastel "Pink Tint" -tint om de buitenkant aan te kleden. Adidas Ultra Boost Aanbiedingen De kooien met de traditionele branding met drie strepen en de hielmallen zijn herwerkt met leren materialen die deze lifestyle-runners een meer verfijnde look geven. Beneden wordt de Continental-tractie aangevuld door middel van een geheel witte afwerking.

Hoewel de Adidas Ultra Boost Goedkoop vanaf het begin gehyped was - grotendeels dankzij Kanye West - is hij niet zo algemeen aanvaard als jaren geleden. Nu er echter nieuwe merken en modellen aan het licht komen, is het mogelijk dat we deze verandering ten goede zullen zien. Veel interessanter dan aangrenzende iteraties, doet het UltraBOOST DNA Web nieuwe dingen met de gedempte zool.

Nu de zomer officieel van start is gegaan, is het eindelijk gepast om je meer kleurrijke outfitstukken tevoorschijn te halen om te buigen (uiteraard met een onderlinge afstand van 1,80 meter). Adidas Ultra Boost Bestellen En voor de dames, voor het geval je nieuwe kicks nodig hebt, heeft adidas plannen om hun klassieke Ultra Boost uit te brengen in een gloednieuwe seizoensvriendelijke colorway.

De Kopen Adidas Ultra Boost is niet nieuw in het assortiment van de Duitse sportkledingfabrikant, maar heeft de laatste tijd meer aandacht gekregen dan in een paar jaar. Na te zijn verschenen in een colorway geïnspireerd door voetballegende David Beckham, is het technologie-melangemodel opgedoken in twee overwegend monochrome stijlen met schematische details.

www.schoenenplace.com

นำร่อง

[0] ดัชนีข้อความ

ไปที่เวอร์ชันเต็ม