ติดต่อลงโฆษณา [email protected]

ผู้เขียน หัวข้อ: Nike Air Huarache-t megáldotta az OG  (อ่าน 1056 ครั้ง)

0 สมาชิก และ 1 บุคคลทั่วไป กำลังดูหัวข้อนี้

ออฟไลน์ Djinodost

  • New Member
  • *
  • กระทู้: 4
    • ดูรายละเอียด
Nike Air Huarache-t megáldotta az OG
« เมื่อ: 24/04/21, 17:23:40 »
Az egész Európában és természetesen Ausztráliában széles körben szeretett Nike Air Max Plus továbbra will be színes festékeket farag, hogy lenyűgözze a regionális TN-buborékokon kívülieket. A következő egy másik példa erre: egy magával ragadó kombinációval érkezik a fehérben és any gesztenyebarna színben horgonyzott gyerekek számára. Itt a gradiens háló a tövében lévő fehértől a mély barnás-bordóig működik. A ketrecbe rakás, az őrök és any sarokrétegek mindegyike felveszi any mélyvörös árnyalatot, míg any Swooshes, a középtalp, any bélés,  Női Nike sportcipő Akció  a csipke és a nyelvcsúcs élénkfehér színű. A kettő kombinálódik any középtalp szárának gradiens hatásánál, és a párot mélyvörös Air támaszok és egy vágott fekete gumi talp egészítik ki a láb alatt.

Tehát függetlenül attól, hogy Dunk vagy diehard Knickerbocker vagy, ez any közelgő GS Nike Dunk Large „Knicks” biztosan egy lépés lesz a szenvedélyed továbbadása felé a gyerekeid feléHa 2021 megmutatta nekünk bármit is, akkor a Nike újból visszatér. Tehát a fresh York Knicks megszerzésére, Nike sportcipő Akció amely mindkettő egy évtized legjobb részében kedvezőtlen. Mindkettő növeli erőfeszítéseit 2020-ban1, és mindkettő nem hivatalosan ütközik, any Knicks-barát, de márkanév nélküli színek sima bőrfelületen működnek. A fekete a többségi árnyalat, a középső section, a szem és any lábujj átfedéseket díszíti, szemben a fehér lábujjakkal és a középső Swoosh-szal.

Visszatérve a 30. születésnapjára, any Nike Air Huarache-t megáldotta az OG Scream Environmentally friendly újbóli használata és any sziluett leghíresebb együttműködése Stussy-val. De ez még nem minden, amit természetesen megkapunk, több friss színvonallal az év hátralévő részében. Az OG White és fekete párosítás újbóli megjelenése után jön egy újabb kiadás, a Nike Air Huarache „Triple Black”. A pár a címhez hűen érkezik, a párját talpig-farkáig meggyilkolják, mindennel - beleértve any félig - áttetsző hátsó húzás - fekete színnel. Az egyetlen eltérés csak a talpbetéten látható,  Nike sportcipő online  any Nike International talpbetét mázzal kiegészítve a tervezést.

Amióta maga a La Flame lábán jelent meg, a Fragment back button Travis Scott x Atmosphere Jordan 1 az egész cipőtárban eljutott. Az első pillantások, a kézi pillantások és a gyalogos képek tömegesen érték el any hírcsatornákat, és mégis, many láttuk az együttműködés F&F exkluzív párját. Chase C, a színész Travis Scotthoz közeli DJ / manufacturer fedte fel. meglehetősen hű tisztelgés a Fragment 2014-es eredeti AJ1-je előtt. A színblokkolás közel azonos, a lábujj / szemhéjak mentén fekete és a pulton és a boka szárnyán egyaránt fekete királykék. nike air jordan 1 online áruház Az enyhén megsárgult talp a szüreti vonzerejét párhuzamosan adja hozzá a hátrafelé Swoosh-hoz, amely azóta aláírás a Plant -- more precisely a cactus -- Jack névhez.